DOMOVO NAS

Tradicija skozi leta- Družinsko podjetje že od leta 1978

Pomembno je vedeti, s kom imate opravka, ko nam zaupate svoj tovor. Preberite naprej in izvedeli boste kako razmišljamo.

Prevozništvo Daniel Fijavž d.o.o. je bilo ustanovljeno 22.4.1978 in letos (leta 2020) praznujemo 42. obletnico ustanovitve. Pričeli smo skromno in se postopoma razvili  v vodilno družinsko  podjetje, kjer smo vsi družinski člani zavezani k nenehnemu razvoju podjetja in skrbi za naše zveste stranke. Trenutno razpolagamo z 120 najsodobnejšimi tovornimi vozili, ki vozijo v mednarodnem transportu in sicer v Belgijo, Holandijo, severno Francijo, Nemčijo, Veliko Britanijo. Iz zahodne Evrope pa nudimo storitve transporta do Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Italije (poštna 3), Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore.

Od ustanovitve leta 1978 smo si pridobili veliko izkušenj ter zaupanja naših stalnih  strank (velike mednarodne korporacije, velika, srednja in majhna podjetja..) in postali eno od vodilnih in največjih družinskih avtoprevozniških podjetij v Sloveniji z najvišjo bonitetno oceno.

V prihodnosti si želimo še povečati promet z zdravo organsko rastjo  poslovanja, digitalizacijo poslovnih procesov, izobraževanjem zaposlenih in stalno povečevati ter obnavljati naš vozni park z novimi in najsodobnejšimi tovornimi vozili, ki bodo vedno izpolnjevala najstrožje aktualne okoljske zakone Evropske unije glede dovoljenih emisij zraka in onesnaženja okolja.

Zadovoljstvo naših strank in zaposlenih nam pomeni največ, zato skrbimo za nenehno in aktualno informiranost strank in izobraževanje vseh zaposlenih.

Tradicija, zanesljivost, hitrost, poštena cena, nenehna rast… to je naše  vodilo v poslovanju – prepričajte  se!

PONUDBA
  • CESTNI PREVOZI
  • SKLADIŠČENJE
123K.

Avtoprevozništvo
Daniel Fijavž
v številkah...

VOZNI PARK

ZAPOSLENI

DRŽAV

ZADOVOLJNIH KUPCEV

© 2020 Copyrights Daniel Fijavž d.o.o. | Piškotki